16. Mikkel G. Nielsen, 10. Bernt Therp (anf.), 17. M. Kjersner, 19. Jannik Hansen

Udskifterne: 23. Martin Hvolby, 90. Rune G. Nielsen
  3 - Esben Herskind, Bernt Therp, Morten Wilms
2 - Anders Christiansen, Kristian Jensen
1 - Mads Anker, Mikkel Kjersner
Referat:
  Dagens modstander hed Odense Bonvenner, og spillerne fra Kapow! måtte trække lidt på smilebåndet da de så de hjemmelavede spillerdragter med en dominerende brun farve som modspillerne bar. Smilet forsvandt dog lidt hurtigt, da det blev klart at målmand Daniel Vick ikke kunne spille alligevel. Den normale 3. målmand Morten Wilms blev vurderet til at have større betydning i midterforsvaret, og derfor blev det den hidtil uprøvet og nyudnævnte 4. målmand Esben Christensen, der blev sat ind mellem stængerne. Her er altså tale om en mand på omkring 195 centimeter med en dødvægt på den tunge side af 110 kg. Ikke ligefrem prototypen på en målmand. Men allerede i kampens 2. minut blev enhver fordom gjort til skamme, da Esben Christensen kastede alle sine centimeter og kilo helt ned ved den ene stolpe og fik slået det hårde og præcise skud til hjørnespark. En redning selv modspillerne komplimenterede efterfølgende. Kampen var ingen smuk forestilling, og midt i 1. halvleg blev Michael Storm sendt ud i 10 minutter efter en lidt klodset og unødvendig tackling. Kort efter var der kun 9 Kapow! spillere på banen da Mikkel G. Nielsen måtte ud i 10 minutter efter at have bedt en modstander om at holde kæft. Kapow! holdt sig dog inde i kampen og stik mod alle odds kom drengene fra Farum også foran. Jannik Hansen overraskede et par forsvarsspillere med en præcis stikning til Bernt Therp, der nemt kunne udplacere målmanden. Løbende som Kapow! blev fuldtallige, fik Farum-holdet mere styr på kampen og resultatet 1-0 holdt til pausen.

2. halvleg blev ligeledes en halvrodet og uskøn forestilling som Kapow! havde mest styr på, dog afbrudt af en kort periode midt i halvlegen, hvor Bonvennerne fik lagt et lille pres på Kapow! uden at det blev farligt. Forsvaret stod fornuftigt, og det meste blev ryddet op. Det som forsvaret ikke fik fat i endte for det meste uden for mål rammen, og alt hvad der kom indenfor tog Esben Christensen sig problemfrit af. Sidst i kampen tog målscorer Bernt Therp sagen i egen hånd da han med et par smarte træk satte et par modspillere af, hvorefter han trillede bolden gennem et måbende og chanceløst forsvar til en helt fri Rune G. Nielsen der netop var kommet på banen. Han bankede til bolden første gang og øgede til 2-0, som også blev kampens resultat.