21. Anders Christiansen (anf.), 2. Stig Nissen, 22. Morten Wilms, 16. D. Webster

7 - Anders Christiansen
4 - Mikkel Kjersner, Daniel Webster
Referat:
  Kampen om at blande sig i toppen
Det var den hidtil varmeste dag på året, da Kapow skulle spille ude mod Veto. En stabil vind langs banen gjorde dog vejret ganske behageligt at spille i. Tilbage i truppen var Henrik Bebe, Mikkel Kjersner og Ole Østrup som debuterede, mens spillere som Bernt Therp, Michael Storm og Kristian Jensen ikke var med.
Kapow! startede kampen bedst, og det var også fra udeholdet at de første forsøg kom, dog uden det store held. Men det var Veto der fik den første store chance da en spiller sneg sig ind bag Morten Wilms og snuppede bolden, men heldigvis fik Mads Køllgaard pareret skuddet på overlæggeren. Denne lille forskrækkelse satte dog ikke sit præg på Kapows spil. Umiddelbart efter fik, den altid hårdt arbejdende, Mikkel Kjersner tilkæmpet sig bolden og han fandt Mads Haugaard som elegant kunne lobbe bolden over målmanden. Samme Mads Haugaard blev kort efter udskiftet, da han kom i tumult med et par modspillere og derfor var på grænsen til at ryge ud. Vetos farlige chancer kunne tælles på en hånd, og disse var altid et resultat af overtalssituationer. Umiddelbart efter Kapows scoring opstod en sådan situation da en spiller kom til baglinien og sendte den fladt ind i feltet, hvorefter den blev sendt i mål forbi en forgæves sprællende Mads Køllgaard. Kapow svarede hurtigt igen da anfører Anders Christiansen udnyttede at målmanden var lidt for langt ude. Bolden blev ikke sparket langt nok væk og viceanføreren kunne sende bolden i mål. Kapow stillede op i en lidt uvant 4-5-1 med 2 defensive midtbaner og en offensiv samt 2 forholdsvis offensive kanter. Dette fungerede egentlig fint, og med Bernt Therp tilbage på midtbanen skal der nok blive lukket helt af. Dermed ikke sagt at der ikke blev lukket af mod Veto, men der var dog et par situationer hvor midtbanen var helt væk. Et ganske ufarligt Veto-indkast resulterede i, at en modspiller løb med bolden fra midterlinien til feltet uden at blive taklet og forsvaret, som igen var i undertal, kunne ikke dække op for dybe stikning hvorefter angriberen lidt heldigt fik rundet en fremstormende Mads Køllgaard, og kunne trille bolden i mål. Forsvaret havde i løbet af kampen en kamp som er umulig at vinde. Dommeren, som i stort set hele kampen ikke kom udenfor midtercirklen, mente ikke at Veto-spillerne kunne løbe i offside, og det blev derfor kun til en af slagsen i løbet af kampen på trods af 9-10 situationer hvor offsiden var klar men ikke blev dømt. Det omvendte var så tilfældet den anden vej, hvor Mikkel Nielsen sendte en hård bold på tværs i feltet til en fremstormende Esben Christensen hvis mål dog blev annulleret på grund af en meget tynd offside. Minuttet efter blev samme Mikkel Nielsen sendt af sted på højrekanten efter en flot et-to kombination med Henrik Bebe, men afslutningen blev pareret af målmanden. 2. halvleg blev noget mindre begivenhedsrig. Veto-spillere havde lige fra kampens start virket tunge og i 2. halvleg kunne det ses. Kapows forsvar fik ryddet godt op, men ca. 15 minutter inde i 2. halvleg brugte dommeren sit ”falkeblik” fra midtercirklen og tildelte Veto et fejldømt frispark på kanten af feltet. Frisparket blev sparket hårdt på den ene stolpe hvorefter den gik i mål. Kapow svarede hurtigt igen og Mikkel Kjersner kunne på Anders Christiansens oplæg udligne til 3-3. Opdækningen hos Kapow svigtede i sidste minut men afslutningen gik over mål. Set over 90 minutter var Kapow bedst og havde også fortjent sejren men manglende held og skarphed foran mål, en underlig dommer, og et par tilfældige situationer der gik imod Kapow medførte et skuffende 3-3 resultat.