Udskifterne: 9. Jennum, 7. Løvenslot, 12. Ilcisins
3 - Michael Haase
2 - Rasmus Majborn
1 - Kristian Fullov, Karsten Jennum, Morten Wilms, Casper Mørk, Niels Kristian Tordrup, Tim Jørgensen
Referat:
  Vi vinder 1-0 hjemme over Lundtofte i går aftes. Målet kommer efter små 5 minutter hvor fødselaren Haase, med de nye lyserød støvler, løber i dybden på Tims præcise stikning og sender bolden i mål.
Resten af halvlegen forsvarer vi. Vi gør ikke meget rigtigt udover at stå fint i defensiven. Et gult kort til modstanderen lige inden pausen giver os lidt luft, da de tager lidt af trykket værende en mand i undertal.
Anden halvleg starter med det samme kampbillede, men som kampen skrider frem får vi bedre fat, og vi ender med at have pæne muligheder for at lukke kampen i løbet af de sidste 10 minutter.