Udskifterne: 11. Ilcisins, 14. Andreasen (ikke i kamp, skadet under opvarmning)
  5 - Majid Sami
4 - Niklas Hoff, Robert Janikó
1 - Bernt Therp, Morten Wilms
Referat:
  I går aftes kom andetholdet på græs for første gang i år. Det var på en regntung bane i Mørkhøj. Vi starter opvarmningen som vi plejer, blot for at finde ud af at vores kamp er udsat 20 min. Kickoff er nu 19:50.
Da banen endelig bliver ledig siger dommeren at han er sat til at dømme 8-mands, ikke 11 mands. Han bliver overbevist om at blive og dømme, da han bliver fortalt at banen jo kun er lidt større og det kun er 2x35. Nu var alle mand klar til kamp, minus Simon som var gået i stykker under opvarmingen.
I starten af kampen kan man godt se at vi er vant til at spille på kunst og alt er lidt tilfældigt. Modstanderen vil gerne sende deres forreste afsted med lange bolde og de står for det meste 3-4 mand fremme i forreste kæde. De kommer foran på en lang bold som Elm kommer først på og får tacklet, men den springer fri til deres angriber i siden af feltet som ser at keeperen ikke har lukket det korte hjørne og her bliver den sat i mål.
Herefter får vi meget bedre styr på det tilfældige spil og vi har kontrollen med kampen mens de satser på lange bolde. Efter et længere pres mod deres mål springer bolden ud til Bernt som trykker af lidt udenfor feltet. Keeperen redder men Hoff er hurtigt over returen og udligner. Lidt senere sender Nico en bold i feltet mod Hoff som får presset sin oppasser hårdt i sin clearing hvilket resulterer i et selvmål.
Vi fører 2-1 ved pausen og på vej ud råber deres anfører til alle, at vi har et minut til at få en tår vand og så skal vi i gang igen - ellers bliver det mørkt og da vi spiller på en skole er der ikke lysanlæg.
I anden halvleg sidder vi på stort set alt spillet. Vi kommer frem til mange store chancer men formår ikke at sparke dem ind. Midtvejs i halvlegen bliver bolden sat i gang fra eget felt og sendt ud til Majid på backen. 2-3 pasninger op gennem midten og videre ud til Nico som har taget et løb ud på fløjen. I mellemtiden er Majid løbet i feltet fra sin back og han sender Nico’s indlæg i mål til 3-1. Efterfølgende har vi endnu en håndfuld store chancer, men vi må nøjes med de 3 mål.