Sommer Træningstider
Tirsdag, KBH
19:00-20:30
Torsdag, Farum
19:15 - 21:00
Bødekasse

Kontingent
Oversigt

Kapow kalender iPhone


Kampinfo:
Dato: Tirsdag, 09. August 2022 kl. 19:35
Sted: Birkevang
Dommer: Enver Cimic
Kamp Nr: 825993
Kampen i tal: Hareskov IF - KAPOW! 1 - 2 (0 - 0)
  0-1 (50 min.) Niklas Dahl
0-2 (62 min.) Karsten Jennum (Philip Therp)
1-2 (66 min.)
Gule Kort: Ingen
Røde Kort: 2 x Gult (60. min) Niklas Dahl
Tilskuere:
Opstillingen: 4-3-3
1. Wilms

16. Sami, 2. Andreasen, 13. Fullov, 7. Therp

5. Haase (anf.), 9. Jennum, 13. Petersen

8. Klintorp, 10. Nielsen, 14. Jørgensen
Udskifterne: 11. Leth, 6. Dahl
Stemmerne:
  8 - Karsten Jennum
3 - Nicolai Nielsen
2 - Majid Sami
1 - Michael Haase, Martin Petersen
Referat:
  BK2 skulle en tur i skoven for at spille den første kamp efter sommerpausen. Her ventede bundholdet fra Hareskov og det var derfor top mod bund da BK ligger nummer 1.
Det var det dog ikke til at se i starten af kampen, hvor det var meget lige og med Hareskov mest på bolden. Farlige blev de dog ikke, men det var vi da Nico først har en fri header på bagerste stolpe som bliver clearet på stregen og dernæst brænder Jennum en 1:1 med keeperen.
0-0 efter en lige halvleg men med chancer til os.
Efter pausen blev vi mere og mere dominerende som kampen skred frem og vi kommer foran da debutanten Niklas udnytter en misforståelse mellem keeper og forsvar til at opsnappe bolden og sende den i det tomme mål. Hareskov presser lidt mere på derefter, og en af deres spillere får en advarsel efter en for sen tackling på Simon.
Kort efter er Niklas igen i fokus da han trækker forbi deres back på kanten af feltet og bliver nedlagt. Film mener dommeren og gult kort. Efter at være kommet ud på sidelinjen får Niklas sendt et mindre pænt ord afsted mod dommeren som han desværre hører og dermed gult kort nummer 2.
Hareskov fortsætter med at jagte udligningen, men Philip får taget et hurtigt indkast midt på banen, hvilket sender Jennum afsted mod deres felt. Med et vip over en modspiller og dernæst en hård præcis halvflugter sørger dagens MoM for at vi er oppe 2-0 mens vi er en mand i undertal. Hareskov kaster herefter alt frem og får lagt et tryk og får også reduceret til allersidst men vi holder stand, og tager en 2-1 sejr i skoven.

Fullov havde øl med
Martin tog tøjet


Tilbage

KAPOW! 2004!