Sommer Træningstider
Tirsdag, KBH
19:00-20:30
Torsdag, Farum
19:15 - 21:00
Bødekasse

Kontingent
Oversigt

Kapow kalender iPhone


Kampinfo:
Dato: Onsdag, 17. August 2022 kl. 19:00
Sted: Stavnsholt
Dommer: Ücler Keskin
Kamp Nr: 826013
Kampen i tal: KAPOW! - Såby Fodbold 1 - 0 (0 - 0)
  1-0 (47 min.) Simon Andreasen (Majid Sami)
Gule Kort: Ingen
Røde Kort: Ingen
Tilskuere:
Opstillingen: 4-3-3
1. Wilms

3. Drejer, 4. Andreasen, 13. Fullov, 9. Therp

5. Haase (anf.), 15. Janikó, 7. Therp

6. Klintorp, 12. Nielsen, 2. Sami
Udskifterne: 10. Dahl, 11. Ilcisins
Stemmerne:
  6 - Simon Andreasen
5 - Róbert Janikó
3 - Bernt Therp
1 - Majid Sami
Referat:
  BK Kapow skulle ud og forsvare 1. pladsen mod Såby Fodbold. Et hold, som var helt ny i puljen og som tidligere havde spillet i en anden lokal pulje i Midt- og Vestsjælland, som lukkede ned, da flere hold meldte sig ud af puljen. De søgte derfor nye græsgange og deres første tur i puljen gik så til Farum. Kampen var præget af en lummer varme, som allerede startede i omklædningsrummet, vandpauser efter 20 minutters spil samt en modstander, som godt kunne spille fin fodbold, men også en kamp, som Bernt beskrev meget godt: En kamp, hvor det var som om vi sad fast i mudder og ikke kunne komme fri…
Kampen startede i stille og roligt tempo, præget af de omkring 25 grader på kunstbanen og en masse usammenhængende spil. Eneste reelle halve chance var et indlæg fra Emil fra højre side, som Nico ikke nåede frem til. Ellers var der nogle forkølede afslutninger fra de 20-25 meters afstand.
2. halveg blev sat i gang og igen var der optræk til nogle chancer, som desværre løb ud i sandet. Midt i 2. halveg fik vi et hjørnespark i højre side, som Majid løb ud for at sparke. Den kom til forreste område, hvor Simon behersket flugtede bolden ind ved forreste stolpe. 1-0 Kapow!
Det tvang Såby lidt længere frem på banen, men Wilms og co. holdt stand, også helt til sidst, hvor Såby fik hjørne, og 2 meter målmanden kom frem og skabte lidt ravage. Philip pressede fint på i situationen og endte med et frispark til Farum efterfølgende.
En arbejdssejr, hvor spillet ikke altid var det kønneste, men som et sandt tophold, ender vi med sejren!

Robert havde øl med
Haase tog tøjet

*Såby trådte ind i turneringen efter sommerpausen


Tilbage

KAPOW! 2004!