3 - Karsten Jennum
2 - Mikkel Kjersner
1 - Rasmus Majborn, Morten Wilms
Referat:
  Mandag aften var der pokalkamp på Right to Dream Park, hvor BK skulle møde AC Iben.
Fra kampens start var det tydeligt, at der kun var mødt ét hold op og det var ikke BK. Modstanderen dominerede på bolden og vokalt med masser af lyd, mens vi smed nemme bolde væk, ikke kommunikerede og sad langt fra vores modstander i markeringerne.
Efter små 10 minutter skete det uundgåelige. Et hjørnespark blev clearet ud til samme side, hvor den blev sendt i feltet igen og ved bagerste stolpe havde vi forladt vores markering, og derfor kunne AC Iben let sende bolden i mål.
Få minutter senere svarede vi igen da Kjersner holdt legestue med deres forsvar og keeper, og da de alle var hoppet på finterne og havde sat sig ned, sendte Kjersner køligt bolden i nettet.
Kampbilledet forsatte og der gik ikke mange minutter før BK’s keeper måtte give en retur på en afslutning, og fra kanten af feltet sparkede deres angriber bolden i mål via stolpen. 15 min spillet og BK nede 1-2. Vi kommer derfra lidt bedre med i kampen, men stilligen holder til pause.
Pausen gik med at blive enige om, at det havde været for sløvt, men at vi sagtens kunne slå dem hvis vi satte tempoet op.
Der var spillet 2 minutter af anden halvleg da AC Iben slår kontra. En afslutning fra kanten af feltet rammer stolpen, og riposten er de først over og sender den i mål via keeper som ligger ned og (på mærkværdig vis) ikke for fat i afslutningen som sidder lige på. Vi er nede 1-3 og den næste periode af kampen hænger det slet ikke sammen og vi smider nemme afleveringer væk.
Vi får en livline da vi får tilkæmpet os et frispark på kanten af deres felt som Aurelian klapper direkte i kassen. 2-3.
Nu var det BK som sad på hele. AC Iben havde nok spillet over evne indtil nu, og de virkede flade og flere af dem måtte ned og bide med kramper.
En lille kvarter før tid smider Niklas bolden i feltet. Mørk bliver presset da han modtager bolden og den springer videre til Jennum, som tager et træk og scorer til 3-3. Nu er det BK som sidder på alt, men vi får ikke udnyttet det store overtag og kampen må derfor i forlænget - 2x10 min.
Vi har mange pæne muligheder, men AC Iben forsvarer med alt de har og derfor skal det hele afgøres på straffe.
Høj, Aurelian, Mørk og Philip scorer alle og da AC Ibens 4 sparker blæser den over mål, er avancementet sikret efter Jennum også sætte sit spark i mål.
Unødvendigt at den hele skal vejen i straffe, men det var godt at se at vi stadig har 90 minutter i os!