Tilskuere: En del - Lundtofte havde hele familien med...

Udskifterne: 6. Baranski, 2. Sami, 4. Bech
  7 - Aurelian Preda
2 - Christian Mørk
1 - Mikkel Kjersner, Morten Wilms, Michael Haase, Sergejs Ilcisins, Karsten Jennum, Anders Bech
Referat:
  Der var medaljer på spil på Right to Dream Park onsdag aften, hvor Sjællandsmesterskabet for række 2 skulle afgøres.
Modstanderen var Lundtofte Boldklub og de havde taget hele familien + det løse med. Vi var vel på niveau med fremmødet til FCN’s hjemmekampe og flirtede med stadion rekorden.
Vi starter skidt. Et Lundtofte hjørnespark bliver slået til bagerste stolpe, hvor både markering og især keeper misser deres indgreb, og så kan Lundtofte lidt heldigt skovle bolden over stregen. Små 5 minutter spillet og BK er nede 0-1.
Ikke længe derefter sparker Høj et frispark og i samme situation ryger en del af knopperne af hans støvle, hvilket er den åbenlyse årsag til at Høj kort efter saver en Lundtofte angriber over ved knæene i en ubevidst glidende tackling! Gult kort.
Vi begynder at få ordentlig fat kampen og selv en mand i undertal er vi godt med. Det bliver dog ikke til de store chancer. Vi spiller generelt for langsomt med for mange berøringer, og det er for nemt for deres defensiv at stå imod.
I starten af anden halvleg venter alle på at der bliver dømt straffe, da Kjersner bliver sparket ned i feltet - men som den eneste på stadion ser dommeren det ikke…
Det meste af anden halvleg er uden de store begivenheder. Vi har bolden hele tiden men kommer ikke rigtig frem til nogle farlige afslutninger udover Høj, som blæser den over mål fra kanten af det lille felt. Lundtofte gør det klogt når de endelig får fat i bolden, og får fremtvunget nogle tidskrævende frispark eller indkast.
Med små 5 min igen får vi frispark udenfor deres felt. Aurelian slår den ind men den bliver clearet tilbage til Aurelian, som sender et hårdt indlæg mod forreste stolpe hvor ingen går til den og derfor sejler bolden i mål til udligning.
Kort efter er der slutfløjt og kampen går direkte i straffe.
Begge hold scorer på deres første 4 spark og da Lundtofte brænder deres nummer 5 er der matchbold til BK. Bernt brænder desværre og efterfølgende scorer Lundtofte, hvorefter Chr. Mørk misser og Lundtofte løber med pokalen.