Stemmerne:

Referat:
  Normalt laver vi ikke et skriv efter en kamp i Vinterturneringen - men efter gårdagens kamp blev vi enige om at vi lige gør vi en undtagelse.
11 mand hvor flere var småskadede, troppede op i Smørum til en svær udekamp.
Der er spillet små 10 minutter da Mørk-den-gamle har tid på bolden dybt på egen banehalvdel. Med en præcis lang bold finder han Meling som er løbet i dybden fra sin kant. Keeperen bliver rundet og 1-0 til BK.
Modstanderen var ikke de bedste til at håndtere modgang, og da vi spillede fint rundt om dem startede frustrationerne så småt. Midtvejs i halvlegen må Mørk-den-unge i kunstgræsset med en blodtud efter en albue til ansigtet. Uden tvivl en frustrationshandling. Blødning skulle stoppes og da storebror måtte hjælpe til med det, var begge Mørk brødre på sidelinien og vi spillede videre med 9 mand. Det afholdte ikke Baranski fra at søge i feltet fra sin venstreback og her blev han revet omkuld - Aurelian scorede på straffesparket og 2-0. Mørk-den-gamle kom banen igen og vi spillede videre 10 mand til pausen.
Vi starter anden halvleg 10 mand men efter lidt tid kommer Mørk-den-unge på banen igen og kort efter snyder Meling igen offsiden og løber dybt på en dyb stikning. Med ham følger Mørk-den-unge og efter lidt frem og tilbage mellem de to foran deres mål triller Meling bolden ind til 3-0. Det var på grænsen til det ydmygende. Nu begyndte frustrationerne at koge over hos drengene fra Smørum, og der kom flere grimme eftertacklinger på flere af os bl.a Aurelian, Meling og Fisker. Vi holdt hovederne kolde og lod den stakkels dommer tage over.
Vi vinder 3-0. Det er længe siden vi har spillet så overlegent. Over hele banen.