Sommer Træningstider
Tirsdag, KBH
19:00-20:30
Torsdag, Farum
19:15 - 21:00
Bødekasse

Kontingent
Oversigt

Kapow kalender iPhone


Kampinfo:
Dato: Fredag, 20. August 2004 kl. 19:00
Sted: Kløvermarken
Dommer: Holger Krontoft
Kamp Nr:
Kampen i tal: The Clarks - KAPOW! 2 - 6 (1 - 4)
  1-1 Bernt Therp (David Mandel)
1-2 David Mandel (Mads Anker)
1-3 Mads Haugaard (Kristian Jensen)
1-4 Mads Haugaard (Peter Andersen-Rosendal)
2-5 Kristian Jensen (Anders Christiansen)
2-6 Anders Christiansen (Bernt Therp)
Gule Kort: Bernt Therp
Røde Kort: Ingen
Tilskuere: 9
Opstillingen: 4-4-2
0. Mads Køllgaard

24. P. Andersen-Rosendal, 2. Stig Nissen, 19. Kristian Jensen, 5. Mads Anker

10. Bernt Therp (anf.)

4. Esben Herskind, 16. Mikkel G. Nielsen

6. Bebe

9. David Mandel, 11. Mads HaugaardUdskifterne: 3. Martin Sønderup, 21. Anders Christiansen, x. Jannik Hansen
Stemmerne:
  6 - Bernt Therp
5 - Stig Nissen
3 - Kristian Jensen
1 - Esben Herskind
Referat:
  Arbejdet fuldført

Boldklubben KAPOW! mødte fredag bundholdet, The Clarks på Kløvermarken på Amager. KAPOW!s selvtillid var stærk da holdet, i sidste spillerunde, besejrede topholdet Cph. Metrostars med 8-3. Med denne selvtillid i støvlerne viste KAPOW!, at de mindst var én klasse bedre end det ellers hårdt kæmpende mandskab fra Købstaden.

Kampen startede ellers med en kold afvaskning da The Clarks, tidligt i kampen, kom foran på en dødbold, som forsvaret ikke fik ekspederet væk hurtigt nok. Men situationen med at være bagud tidligt i kampen er ikke fremmed for KAPOW!, så med oprejste pander og sammenbidte ansigter kæmpede Farum-holdet sig tilbage i kampen, hvilket resulterede i en udligning ved anfører Bernt Therp efter lidt uskønt klumpspil i feltet. Herefter tog kampen form af en slags ”kluddermor” med bold – bl.a. grundet den ujævne bane og den kraftige vind. The Clarks spillede rodet, og KAPOW! efterlignede efter bedste evne. Først da kommunikationen blandt KAPOW!s spillere blev etableret, begyndte det at ligne fodbold igen. Bolden blev holdt langs jorden og vigtigst, blandt egne spillere. Det fornuftige spil viste sig at være det rette middel mod ”kluddermor” og i fine trekanter blev spillet løsnet op, og KAPOW! fandt relativt let vejen til modstandernes mål. 2-1 blev det da David Mandel blev sendt af sted alene mod The Clarks-målet på en lang, præcis aflevering fra Mads Anker. 3-1 blev det da topscorer Mads Haugaard, på indirekte frispark, knaldede sit 20. sæsonmål i kassen fra kanten af feltet. Og da samme Mads Haugaard kort efter (med hovedet!) kunne øge til 4-1 var der ikke længere nogen tvivl om udfaldet.
Stillingen holdt til kort inde i 2. halvleg, hvor The Clarks fik reduceret på en kæmpebrøler i KAPOW!-forsvaret. Det rystede dog ikke Farum-drengene, der hurtigt fik styr på sagerne og på et eminent gennemspillet angreb fik øget til 5-2 ved Kristian Jensen og senere 6-2 ved Anders Christiansen, der slap alene igennem på en aflevering fra anfører Bernt Therp.

En ellers uskøn kamp blev forvandlet til en rutineret og jævnt spillet arbejdsindsats fra KAPOW!s fod. En sejr der stifter håb om at fravriste sig en solid placering i midten af tabellen, og begynde færden mod de højere luftlag. Derudover var den overbevisende sejr et godt udgangspunkt for KAPOW!s vigtige pokalkvartfinalekamp mod A-rækkeholdet fra FC Frederiksberg, der spilles på torsdag på KAPOW!s hjemmebane i Stavnsholt.


Tilbage

KAPOW! 2004!